Wil je jezelf of je bedrijf onder de loep nemen?
De Waarderingsfabriek werkt met dagdeel of dag-sessies voor snel en effectief resultaat.
Kijk bij Zakelijk en Particulier voor een indruk van de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend telefonisch contact maken we persoonlijk kennis en bepalen we samen wat voor jou een handige insteek is voor je groei of uitdagingen.  

Heb je behoefte aan een activiteit, maar staat deze er (nog) niet bij? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Tip: doet je werkgever mee?
In het kader van goed werkgeverschap is er vaak een potje ‘persoonlijk ontwikkelingsbudget’ of ‘ziekteverzuim preventie’. Voor werkgevers is het namelijk van groot belang dat jij lekker in je vel zit. In de juiste functie. Op de juiste werkplek. In samenwerking met de voor jou juiste collega’s voor een optimale synergie. Dán ben je duurzaam inzetbaar en voorkom je langdurig ziek zijn wat voor alle partijen niet bevorderlijk is! Check bij je HR adviseur of in je cao of zij willen bijdragen of de volledige vergoeding van een particuliere sessie op zich nemen zodat jij in goede balans aan het werk kunt blijven. De Waarderingsfabriek kan, als je wilt, een offerte op maat uitbrengen of met je ‘baas’ in gesprek gaan.

Zakelijke activiteiten

Particuliere activiteiten

Het aanbod aan workshops op het gebied van klantbeleving voor ondernemers en bedrijven volgt.

Kennismakings-sessie, voor nieuwe klanten
Twijfel je of je wilt investeren in jezelf en aan de slag wilt met een dag(deel) sessie? Maar heb je wel het gevoel dat er iets in gang gezet ‘moet’ worden om een oplossing te vinden? Als nieuwe klant mag je gebruik maken van een ‘Kennismakings-sessie’.
Je hebt de keuze uit: een wandel-sessie buiten of een koffiegesprek. Het koffiegesprek vindt plaats in een grand-café of hotel. Afhankelijk van de zwaarte van jouw inbreng/doel beoordelen we of deze vorm wel geschikt is. En welke rustige plek en tijdstip het beste aansluit. Zodat we op een ongedwongen manier met voldoende privacy een eerste aanzet kunnen geven aan jouw hulpvraag.
Doel: vragen en issues inbrengen, sparren over je situatie en beoordelen of je vervolgens een diepgaande sessie wilt boeken.
Datum: in overleg.
Duur: ongeveer 1 uur/1 uur en 15 minuten. 

Kosten: 85,- euro inclusief b.t.w.

Moeder-dochter-dag op maat!
Datum: in overleg. 
Kijk voor meer informatie op de Moeder-dochter-dag op maat pagina!

Moeder-dochter-workshop!
Data:
Vrijdag 30 augustus 2019

Vrijdag 20 september 2019
Vrijdag 11 oktober 2019
Kijk voor meer informatie op de Moeder-dochter-workshop pagina!