Ervaart je lijf weerstand? In bepaalde situaties of in contact met anderen…Voel je dat het tijd is om onzekerheden los te laten?
Zit je vast en sta je stil in je ontwikkeling? Onrustig, twijfelen, weinig energie…?

Heb je geen zin om wekelijks, maandenlang, jarenlang te werken aan veranderingen aan dingen die je toch al niet prettig vindt van jezelf of je omgeving?
Wil je snel effect en geprikkeld worden om dingen wel op een fijne manier in gang te zetten? 

Boek een intensieve sessie! Kom in je kracht en manage je gevoelens en gedachten. Dan krijg je weer snel grip op je leven en/of loopbaan! 

Resultaat
Je voelt je: zekerder, energievoller en meer gewaardeerd! Met één of enkele sessies weet je wat je behoeften zijn en hoe je die omzet naar daadwerkelijk handelen. Je bloeit op, krijgt (weer) meer plezier, gaat staan voor wie je bent en wat je wilt. Dat geeft duidelijkheid! Niet alleen voor je zelf, maar ook voor je (werk)omgeving. 

Sta je in contact met jouw werkelijke ‘jij’?
Ben jij je ‘onbevangenheid’ en zelfwaardering kwijtgeraakt? Door je omgeving, gebeurtenissen en teleurstellingen kun je verwijderd raken van jezelf. Of doordat je te veel voor anderen hebt gedaan. Je voelt je gespannen, eenzaam, kwetsbaar of niet goed genoeg. Of voor je gevoel klopt er iets niet, maar je kunt zelf niet meer bij je diepste verlangens en overziet de oplossingen niet. 

Leg de vinger op de zere plek
Wil je verder komen in je leven of loopbaan? Kom en krijg helder welke opties je (nog wel) hebt! Zo’n stap zetten is moeilijk en spannend. Maar wel nodig! Je kunt pas waardering ontvangen en oprecht geven als je puur jezelf mag zijn. Je ziet het mooie van jezelf en jouw mogelijkheden niet meer. Gewoon, omdat je er te diep in zit. Voel je welkom bij de Waarderingsfabriek en (her) ontdek jouw kracht!

Herken je een van de volgende soort situaties, gedachten of vragen? Dan zit je goed!

Verlies
“Ik ben mijn partner verloren en weet niet hoe ik zonder hem m’n leven verder moet vormgeven.”
“Hoe krijg ik alles weer op de rit?”
“Welke (werk)richting moet ik nu uit (na reorganisatie, scheiding of andere verandering)?”
“Ik ben het vertrouwen kwijt door mijn lichamelijke klachten.”
“Ik ben mezelf verloren; weet niet goed meer wie ik ben en wat ik wil.”

Lees meer over hulp bij verlies en rouw van een dierbare

Balans
“Ik ben op, hoe krijg ik weer meer energie?”

“Ik zorg voor alles en iedereen, behalve voor mezelf.”
“Ik kan niet aarden in mijn woon/werk omgeving.”

“Ik zit vol en heb te veel gedachten en emoties.”
“Ik zit vast en heb geen overzicht. Hoe kom ik uit deze situatie?”

Groei
“Hoe krijg ik meer zingeving in mijn leven en/of loopbaan?”

“Hoe haal ik meer uit mijn privé- en werkzame leven?”
“Hoe krijg ik die switch voor elkaar?”

Zelfbeeld en zelfvertrouwen
“Ik walg van mezelf. Bij anderen gaat alles altijd beter.”
“Ik zou gelukkig moeten zijn, maar dat ben ik niet en weet niet waar te beginnen.”
“Ik durf geen ‘nee’ te zeggen en doe dingen tegen mijn zin.”
“Ik twijfel en kan geen keuzes maken.”
“Ik vermijd conflicten.”
“Ik weet niet hoe ik naar mijn gevoel kan luisteren”.

“Ik beland steeds in dezelfde soort situaties en relaties.”

Boek een 1 op 1 sessie voor je eigen groei!
Wil jij weten wie je werkelijk bent, wat je kunt, wat je wilt en beter omgaan met belemmeringen?
Krijg (weer) meer grip op je (werkzame) leven. Gun jezelf een sessie voor waardevolle inzichten en snel resultaat!

Ja, ik wil meer informatie of een sessie boeken!

Waarderingssessie
De verbinding tussen jou en ‘jezelf’: voel dat je er toe doet. Wie ben jij in de kern? Wat zijn jouw drijfveren, kwaliteiten en talenten?  Waar zit bij jou die ‘aan-knop’ om je te ontwikkelen en authentiek te zijn in wat je doet en kiest? Bepaal wat je essentie is en waar je heen wilt. Ga stralen en ervaar meer rust doordat je tevreden bent met jezelf.

Keuze-maak-sessie
Links, rechts, rechtdoor, terug? Bij geen keuze stopt je weg! In cirkels draaien, je wilt een doel of zoekt verdieping. Iets houdt je tegen. Het lukt niet. Te veel belemmeringen. Te weinig helderheid in de opties en consequenties. Geen vertrouwen. Durf te onderzoeken! Hak knopen door en switch: krijg meer energie en voldoening!

Focussessie
Je hebt richting bepaald maar wilt kijken hoe je met meer focus je doel kunt bereiken.
Wat heb je in huis en wat heb je nog nodig? Orden je (beperkende) gedachten en gevoelens. Met kracht en een plan van aanpak kun je je koers verder uitzetten. 

Oppeppersessie
Is je motivatie zoek? Heb je (emo) gevoelens waar je niks mee kunt? Zit je door omstandigheden in een dip? Veel gedachten, ontevreden. Je hebt iemand nodig die je ‘wakker schudt’! Een oppepper zorgt dat je weer fris en objectiever kijkt. Kom in een goede flow zodat je zin krijgt om aan je perspectief te werken!

“Mensen met een groot en warm hart raken vaak het diepst getroffen.”

Voor wie?
Voel je dat je iets in gang ‘moet’ zetten om verder te komen? Wil je meer voor jezelf opkomen, rust, geluk en waardering: tevreden zijn met jezelf en je gezins-, of werksituatie? Besef je dat het (nu eindelijk) de investering en moeite waard is om op dit punt in je leven te onderzoeken hoe je concreet meer koers, plezier en voldoening krijgt? Dan zit je goed!

Je bent van harte welkom
Vind je het spannend om jezelf of de situatie onder de loep te nemen? Hoe zou dat zijn als je het gevoel hebt zelf weer aan het roer te staan, tevreden bent en vrijer leeft omdat je jouw belemmeringen aan hebt gekeken en de baas bent of eindelijk die knoop durft door te hakken na een weloverwogen besluit?

Een ander doet het niet voor je. Als je eruit wilt komen of wilt groeien, zal je nu écht zelf de stap moeten zetten om contact op te nemen.
Je bent het waard om met de volle aandacht en energie samen te werken aan een fijnere toekomst. Dat je een stappenplan en de motivatie hebt om jouw behoeften, wensen en verlangens om te zetten naar realistische acties. Omdat jij er in de (dagelijkse) praktijk last van hebt en je anders verder verwijdert raakt van wie je bent en wat je wilt doen. Committment, open communicatie, snel resultaat? Toon de moed die je in je hebt; het levert je veel meer op!
Neem vrijblijvend contact op en geef aan waar je tegenaan loopt, wat je wensen zijn en wat jij opgelost wilt zien. Dan bespreken we samen welke maatwerk mogelijkheden er zijn en wat dat kost. En jij kunt tijdens ons persoonlijk gesprek meteen ervaren of er een klik is! Van harte welkom. Gewaardeerd!

“Omdat je voelt dat je iets in gang moet zetten zodat je behoeften gehoord en gezien worden. Omdat je weet dat je jouw verhaal wel moet delen om verder te komen in je verlangen naar een fijner leven voor jezelf én je omgeving. Omdat je dat delen niet met de hele wereld wilt, maar alleen wilt aan iemand die je vertrouwt en die jou ziet en waardeert om wie JIJ bent.”

Tip: doet je werkgever mee?
In het kader van goed werkgeverschap is er vaak een potje ‘persoonlijk ontwikkelingsbudget’ of ‘ziekteverzuim preventie’. Voor werkgevers is het namelijk van groot belang dat jij lekker in je vel zit. In de juiste functie. Op de juiste werkplek. In samenwerking met de voor jou juiste collega’s voor een optimale synergie. Dán ben je duurzaam inzetbaar en voorkom je langdurig ziek zijn wat voor alle partijen niet bevorderlijk is! Check bij je HR adviseur of in je cao of zij willen bijdragen of de volledige vergoeding van een sessie op zich nemen zodat jij in goede balans aan het werk kunt blijven. De Waarderingsfabriek kan, als je wilt, een offerte op maat uitbrengen of met je ‘baas’ in gesprek gaan.