Afscheid van jouw dierbare
Omgaan met verlies en rouw

Door het verlies van jouw dierbare is niets meer wat het was. Je zekerheden, vaste patronen en verwachtingen vervallen. Verlies brengt verwarring, zorgen en aandachtspunten met zich mee. Je verliest niet alleen jouw dierbare, maar ook je evenwicht en een stuk van jezelf. Je voelt dat het tijd is je leven te herwaarderen om verder te kunnen. Aandacht voor wat er was. Kijken naar wat er nog over is. Door jezelf, je omgeving, het verlies en de nieuwe situatie onder de loep te nemen ontstaat er zicht op hoe je verder kunt.
Wil je steun, aandacht en liefdevolle begeleiding? De Waarderingsfabriek helpt jou graag op een waardige manier met:

✓ Aandacht voor jou en je verdriet.
✓ Omgaan met en uiting geven aan emoties.
✓ Orde brengen in gedachten, zorgen en praktische zaken.
✓ Hulp in het bijstellen van jouw verwachtingen en toekomstbeeld.
✓ Het herinrichten van je leven op alle fronten: thuis, in het gezin/met familie, op werk, op school en in je sociale leven.
✓ Het eren van je overleden dierbare en de band die jullie hadden.

Herwaarderen van je leven
De leegte, het ontregelde dagelijkse leven en je energieniveau maken het lastig door te gaan. Het liefst wil je jouw dierbare vasthouden. Het besef dat dát niet meer kan is pijnlijk. Je bezint je op de zin van het leven en vraagt je af hoe het verder moet. Praktische zaken vallen zwaar. De manier waarop ieder binnen het gezin of familie rouwt schept soms verwarring.

1 op 1 dag(deel) sessie
Tijdens een dag(deel) sessie gaan we aan de slag met jouw vragen en onzekerheden. We kijken ook naar wie jij in de kern bent. Want door het verlies (en in sommige gevallen het hele proces voorafgaand aan mantelzorg) kun je het gevoel hebben dat je jezelf bent kwijtgeraakt. We zoeken naar de antwoorden die je helpen verder te gaan. Met respect en aandacht voor jouw overleden dierbare. Omdat je hem of haar op een fijne manier in je hart wilt sluiten. Het gemis een plek geven en het verdriet omarmen zodat je door kunt. We ordenen je gedachten en gevoelens. Er ontstaat bij jou inzicht, bewustwording en helderheid. We kijken vanuit de huidige situatie naar de mogelijkheden zodat je houvast krijgt. Er ontstaat meer rust en vertrouwen naar de toekomst.

Persoonlijke kennismaking
Neem gerust contact op! Mail naar info@waarderingsfabriek.nl of bel/app naar 06-23744628 voor een vrijblijvende telefonische kennismaking.